Talk360 helpt Chimezie zijn familie te bellen in Nigeria

Met de internationale bel-app Talk360 kunt u uw gemeenschap bereiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten van het bellen of over de kwaliteit van uw gesprek!

Chimezie gebruikt Talk360 om betrouwbaar en zonder onderbrekingen zijn geliefden thuis te bellen.

Bent u op zoek naar een betaalbare en betrouwbare manier om naar Nigeria te bellen? Luister hieronder naar Chimezie's ervaring met Talk360.

Transcript:

Ik ben Chimezie Uzoukwu. Ik kom uit Nigeria, werk momenteel, en studeer ook deeltijds. Mijn gemeenschap betekent veel voor me, omdat ik het gevoel heb dat dat alles is wat er aan me is. Het is de kern van alles over mij, dus het betekent veel.

Een van de uitdagingen waarmee ik te kampen heb om contact te houden met dierbaren, zijn natuurlijk de kosten van het bellen. Dat is voor mij het eerste probleem, de eerste uitdaging. Ik bel meestal familie, mijn moeder, mijn broers en zussen, en dan natuurlijk vrienden. Ik probeer te bellen, ik denk bijna elke dag als ik eerlijk ben.

Ik hoorde over Talk360 via een vriend. Een van de dingen waar Talk360 me echt mee heeft geholpen is het verlagen van de kosten van het bellen. Vroeger belde ik niet zo vaak en praatte ik ook niet zo lang omdat het natuurlijk duur was, maar nu bel ik vaker en praat ik ook langer, en het is ook heel betrouwbaar.

Ik koop Talk360 credits meestal met mijn creditcard. Soms koop ik ook gewoon via de Play Store optie, dus waar ik koop en dan rekenen ze me later aan.

Mijn favoriete Talk360-functie is de optie om tegoeden te delen. Normaal gesproken, om krediet te kopen voor je geliefden thuis, moet je bijna... Er zijn zoveel kosten, en het is niet eenvoudig. Maar nu vind ik het gemakkelijk omdat ik gewoon krediet kan delen met mijn geliefden. En daar hou ik echt van.

Ik heb Talk360 al aan een paar vrienden aanbevolen. Deze vrienden maken hetzelfde mee als ik, namelijk proberen in contact te blijven met familie en vrienden thuis. Dus dat was de reden waarom ik ze heb laten kennismaken met Talk360, want qua kosten is het erg goed. En de betrouwbaarheid is er ook.

Begin vandaag met naar huis te bellen

Beltegoed
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.