Bekele gebruikt Talk360 voor zijn kleine bedrijf

Bekele is een Ethiopische winkeleigenaar die in Johannesburg, Zuid-Afrika woont. Sinds 2016 verkoopt Bekele in zijn winkel Talk360 airtime aan Talk360 gebruikers.

Gedurende deze tijd heeft Bekele het verschil in beltarieven tussen Talk360 en andere dure lokale netwerken in Zuid-Afrika opgemerkt. Daarom gebruikt Bekele Talk360 ook om lokaal in Zuid-Afrika te bellen, maar ook internationaal voor zakelijke behoeften. Wanneer hij vrienden heeft die airtime nodig hebben, koopt Bekele beltegoed en gebruikt hij de Share Credit-functie in de Talk360 app.

Ben je benieuwd naar Bekele's ervaring met Talk360? Bekijk de video hieronder.

Transcript:

Mijn naam is Bekele Kiboro Arigo. Ik kom uit Ethiopië. Ik woon in Zuid-Afrika, Johannesburg, Randfontein. Mijn gemeenschap, ik ben erg close met hen. Ik run een bedrijf, wat ze ook nodig hebben, ze krijgen het zonder problemen.

De uitdaging waarmee we worden geconfronteerd bij het runnen van een bedrijf, vooral met andere netwerken, is dat ze duurder zijn dan Talk360. Met deze hebben we zware uitdagingen, vooral, in een land dat geen netwerktoegang of internettoegang heeft.

Ik hoorde van de agent Tshepo over Talk360, en hoe deze app is. Dus, hij legde het ons uit, en vanaf daar zijn we begonnen.

Het is een goed product om te verkopen. Ik begon het te verkopen in 2016. Talk360 klanten komen en kopen regelmatig. Soms gebruik ik Talk360 om contact op te nemen met leveranciers of zelfs in dit land om regelmatig te bellen. Ik gebruik het. Het is een heel goedkoop netwerk.

Mijn vrienden, als ze geen airtime hebben, kunnen we met hen delen via onze airtime. Er is krediet, dus we kunnen dat delen van onze airtime, en we kunnen het crediteren op hun Talk360 account. Ik leg het hen wel uit, dan kopen ze ook meer en leren ze er meer over.

In één woord kan ik Talk360 beschrijven, het is een zeer nuttige app.

Begin vandaag met naar huis te bellen

Beltegoed
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.